Pannon Papír Nagykereskedelem

0
Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezetéknév mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó nem egyezik!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Kérjük az Adatvédelmi szabályzat megismerését és elfogadását!!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító hibás!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!

Weboldal szabályzat


1. Általános feltételek

A Weboldal Szabályzat a Pannon Produktív Kft. (9028 Győr, DRégi Veszprémi út 14-16., adószám: 25022588-2-08) (Üzemeltető) által üzemeltetett Nagyker.PannonPapir.hu weboldal használatát szabályozza.

2. Weboldal használata

A weboldal megnyitásával elfogadja a Weboldal Szabályzatban leírt feltételeket. Amennyiben feltételeink nem elfogadhatóak, kérjük ne nyissa meg oldalainkat.

3. Törvényi háttér

A weboldalon található minden adat - szöveg, grafika, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, design – az Üzemeltető tulajdona. A weboldal egészének vagy részeinek feldolgozása, tartalmának terjesztése, más honlapon történő megjelenítése, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala az Üzemeltető ügyvezetője írásos hozzájárulása nélkül nem megengedett. Hozzájárulás nélküli felhasználása szerzői jogok megsértésének minősül, mely jogkövetkezményekkel jár.

4. Képek

A képeken szereplő termékek tájékoztató jellegűek, azok a termékek fő jellegének ismertetésére szolgál. A képeken szereplő termékek színe, stb. a valóságban eltérőek lehetnek.

5. Árak

Az árak feltüntetésénél Üzemeltető a legnagyobb gondossággal jár el. Ha minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a honlapra, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves árakra, akkor Üzemeltető nem kötelezhető a termék hibás áron történő szállítására. Nyilvánvalóan hibás árnak minősül az általánosan elfogadott vagy becsült ártól való jelentős eltérés, rendszerhiba miatt bekövetkezett hibás adat, hibásan megjelenő 0 Ft-os vagy 1 Ft-os ár. Hibás ár esetén Üzemeltető felajánlja a helyes áron történő szállítást. A megrendelő elállhat vásárlási szándékától. Ezen esetekre a honlapon és az Ügyfélszolgálaton közzétett Általános Szerződési Feltételek az irányadóak.

6. Adatkezelés

A honlap használata során az Üzemeltető tudomására jutott adatok kezelése a vonatkozó törvények betartásával történik. Adatkezelésre a honlapon és az Ügyfélszolgálaton közétett Adatkezelési Szabályzat rendelkezései az irányadóak.

7. Adatváltozás

Üzemeltető fenntartja a jogot a honlap tartalmának – beleértve az árakat és egyéb díjakat is - előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. A megváltoztatott adatok a megjelenéssel azonos időben lépnek hatályba.

8. Védjegy

A honlapon megjelenített márkanevek, bejegyzett védjegyek a jogtulajdonos tulajdonát képezik. Azok bármi nemű felhasználása kizárólag a jogtulajdonos írásbeli engedélyével történhet.

9. Átadott adatok

A honlap használata során a felhasználó részére átadott adatok, jelszavak illetéktelen felhasználásából eredő károkért kizárólag a tulajdonos felhasználót terheli a felelősség. Ha a felhasználó személyes belépését lehetővé tevő adatok, azonosítók, jelszavak Üzemeltető előzetes hozzájárulása nélkül harmadik személy részére átadásra kerülnek, Üzemeltető jogosult a belépést lehetővé tevő adatokat felfüggeszteni, a hozzáférést megtagadni.

Érvényes: 2020.06.01.